Alla inlägg den 20 februari 2011

Av Susanna Carlsson - 20 februari 2011 19:18


Vaknade i morse och var inte sugen på den vanliga hotellfrukosten som vi ätit i en månad nu. Vi snackar inte alls sån frukost som finns på hotell i Sverige utan typ, rostat bröd, flingor och ägg. Så vi gick till ett ställe som hette Breakfast in America, väldigt gott. Johan älskar ju pannkakor med sirap så det gick ner rätt lätt. Jag åt scrambled eggs med svamp. Mumma!

Sen var det städning som gällde. Tydligen behöver man inte flyttstäda i Frankrike, de som bodde där innan hade inte gjort det iaf. Satan vad skitet det var, köket var så äckligt. Uppe på skåpen var det helt svart så jag skribbade som en galning. Kommer ha duktig träningsvärk i min högerarm imorgon.

Sen helt plötsligt började varmvattenberedaren läcka, den hänger på väggen i köket. Vi stod där som två frågetecken och visste inte riktigt vad vi skulle göra men Johan ringde på hos en granne som lyckades leta upp huvudvattenbrytaren, inne i gästrummet, inne i en garderob, helt logiskt. Så imorgon blir det till att ringa lägenhetsagenturen och säga att det får de fixa jäkligt fort.


Efter ett hårt städpass åt vi galette och delade på en crepes, himla gott. Servitören sa till Johan att han inte får säga att det var jättegott, för då hör de andra gästerna det och förväntar sig för mycket av maten innan de har fått in sin mat. Så det är bättre om han säger att maten var sådär......

Man undrar ju.


Nu ska vi bara slappa resten av kvällen

Ovido - Quiz & Flashcards