Alla inlägg den 28 februari 2011

Av Susanna Carlsson - 28 februari 2011 15:49


Måndag och franskalektion igen. Det är himla kul faktiskt, vår lärare får vara skådespelerska ibland när någon inte fattar vad hon menar, Hon målar på tavlan och agerar och har sig. Hon är skön.

Ikväll ska jag möta upp två tjejer från klassen och gå till nån pub dit många "utlänningar" tydligen går som är i Paris för att jobba eller plugga. Kan bli kul. Så det är jag, Karin som är från Israel och Ana Maria som är från Colombia...tror jag...pinsamt.


I lördags kväll var vi bortbjudna, hem till en kollega till Johan som är Head of Finance här i Paris. Han är också svensk och hans fru också. Vi fick jättegod hemlagad mat, herregud vad jag hade längtat efter hemlagat. Och vi fick jättegott vin till det. De bodde 10 minuter från oss så det var väldigt smidigt.


I söndags skulle vi åka till Ikea men det sket sig som man säger så vi städade. Hejdlöst!! Inget av rummen är riktigt klara än men det börjar lika nått iaf.


En del av vardagsrummet

 


Sovrummet

 


Kök, nu med spis, tvättmaskin och diskmaskin. Bara kylen som fattas. Och ja, lampan skall bytas ut. Den hängde där när vi flyttade in.

 


Huset mittemot


 

Älskar deras lilla balkong

 


Nu blir det lite mer franskaplugg

Ovido - Quiz & Flashcards