Alla inlägg den 17 mars 2011

Av Susanna Carlsson - 17 mars 2011 13:56

Sambon till min klasskompis kan prata flytande franska men han går inte i min klass.

Alla i min klass är nybörjare på det franska språket.


Igår var det vår i luften och folk satt ute och solade. Idag är det skitkallt, blåser och duggregnar. Vad hände liksom?

Fick min sista inlämningsuppgift i logistiken godkänd efter att fått ändra på ett svar från en av frågorna. Så nu kan jag släppa inlämningarna och koncentrera mig på sista PM-arbetet vi skall skriva.

Jag ska skriva med två tjejer, en till joinade vår lilla duo. Så jag, en kvinna i Stockholm som heter Rebecca och en tjej i Lund som heter Cecilia. Ska bli väldigt intressant. Vi skall ha skype-dejt ikväll och försöka skriva ihop ett frågeformulär som vi skall lämna till det företag vi skall jobba med. Frågan är då bara vilket företag vi skall jobba med. Jag har lagt ut lite trådar och även Rebecca. Vi får se vilket det blir.


Idag blir det även massor med plugg inför det franskaprov vi har varje fredag. Men imorgon efter skolan tror jag att jag skall gå och shoppa lite. Får se hur det går. Jag måste ju verkligen vara på det humöret att jag vill shoppa, annars går det inte. Jag tror inte jag har den genen.....

Kan ju vara bra nu när man pluggar iof. Tar lite tid att vänja sig vid att inte dra in några pengar. Fast å andra sidan gör jag inte slut på några pengar heller. När skulle jag hinna det :-)

Ovido - Quiz & Flashcards