Alla inlägg den 9 april 2011

Av Susanna Carlsson - 9 april 2011 17:32

Igår var sista dagen i skolan innan två veckors påsklov så jag och några klasskompisar hade picknick i en park och sen gav vi oss ut på en cykeltur i Paris.


 

       


Vi kunde definitivvt ha det sämre. De har cykelstationer där man hyr cyklar så vi gjorde det och cyklade rätt långt tro jag. Men det var så skönt i solen och känna vinden i håret (....blev lite Ted Gärdestad över det hela där men det var nice iaf)


Sen på kvällen mötte jag upp Johan och hans kollega Johanna som är här från Sverige och så käkade vi middag.

Idag, som vanligt på lördagar, gjorde vi egen juice och brunch. Idag bestod juicen av hallon, kiwi och clementiner. Otippad blandning men hissen är paj och jag orkade inte gå ner och sen upp för 7 våningar för att köpa några apelsiner.

Men det blev jättegott.

Sen gav vi oss också ut på stan på en cykeltur. Det är helt grymt verkligen. Ska köpa en prenumeration för det för hela året. Kostar typ 30 Euro för ett år så det är det definitivt värt.

Sen kan jag börja cykla till skolan. Vi har en station typ 100 meter från vårt hus så det är kanon. Ska bara hitta en station nära skolan också. Problemet kan vara att en station är full och du inte kan lämna cykeln. Då får man leta upp en ny station, men det finns jättemånga så det borde inte vara något större problem.


Efter vår lilla tur på stan gick vi och köpte ett stafli och en målarduk. Tanken är att för våra gäster (bara att förbereda er) så måste alla måla nått på duken. Som en signatur att de har hälsat på oss.

Kan vara sina initialer, ett hus, en boll, eller bara att kladda lite med färger. Jag kan ju själv inte måla en sträckgubbe rakt så man måste ju inte men det hade varit kul om alla som kom och hälsade på målade nått.

Notera de nyimpregnerade skorna i fönstret :-)

 


Målarduken blev dock upptagen ganska fort så jag får köpa en till i veckan

 


Tydligen kan min sambo måla och jag är så sjukt imponerad. Önskar jag kunde måla verkligen.


Kram på er alla och hoppas ni har precis lika underbart väder som vi har

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards